Hoe graag wil jij afvallen?

Heel veel mensen zeggen dat ze graag wat kilo’s kwijt willen, maar meestal wordt er geen actie ondernomen. Natuurlijk zullen ze die kilo’s dan ook niet kwijt raken. Een motivatie filmpje om te starten?

Wat wil jij bereiken?

Iedereen heeft doelen in zijn leven. Ook qua gewicht. Heel veel mensen zouden een paar of een hele boel kilo’s kwijt willen raken. Toch wordt er weinig gedaan. Herken je dit? Bedenk eens goed hoe graag je die kilo’s kwijt zou willen. Hoe zou jij je voelen als je die kilo’s echt daadwerkelijk kwijt bent

Iedere dag heb je de keuze om je leven te veranderen, om je leven te verbeteren. Wil jij morgen in de spiegel kijken met het idee dat je ECHT bezig bent om je doelen te behalen? Waarom begin je dan niet?

Jij bent diegene die jou leven kan maken zoals jij wilt. Je zal het dus ook echt zelf moeten doen. Bekijk de volgende video eens:

Hoe graag wil jij het bereiken

Dus hoe graag wil jij je doelen bereiken? Het gevoel om je doel te behalen is vaak veel beter dan alleen het doel zelf behalen. Het zal je voor altijd motiveren omdat het als bewijs kan dienen dat jij je doelen ook echt kan bereiken

Echt iedereen en jij dus ook kan het gewicht hebben wat je zou willen, de vraag is alleen hoe graag wil jij je doelen bereiken?

No Comments Yet.

leave a comment

CommentLuv badge