Gezond afvallen schema gratis

Het bijhouden van je vooruitgang is erg belangrijk bij het afvallen. Hoe weet je anders of je de goede richting in gaat? Een piloot gaat ook niet gelijk naar zijn eindbestemming, vaak zal hij bij moeten sturen om in de goede richting te blijven gaan. Bij afvallen werkt het precies hetzelfde. Ontdek hier hoe je in de goede richting blijft.

Doorzettingsvermogen blijft belangrijk

Je kunt op elke willekeurig moment een nieuwe start maken. Want het ding wat wij falen noemen is niet vallen, maar nooit meer opstaan. - Mary Pickford

Over één ding ben ik heel zeker en dat is dat iedereen kan afvallen. Vandaar ook deze site om je daarbij te helpen. De meeste mensen lukt het toch niet. De enige reden daarvan is dat ze opgeven. Je moet beseffen zolang je niet opgeeft gaat het je gewoon lukken.

Zoals een piloot, is de kans groot je soms niet direct recht op je doel afgaat. Je gaat soms uit de richting. In jou geval, je valt niet af zoals gewenst of je komt zelfs aan. Dat is helemaal niet erg, echter moet je wel zoals de piloot bij gaan sturen om zo weer richting je doel te gaan.

Afvallen schema bijhouden

Het is daarom ook belangrijk een schema bij te houden waarin je jou meetresultaten bij houdt. Door iedere week je nieuwe waardes in te vullen zal je nooit falen. Ook al heb je niet het gewenste resultaat gehaald die week. Het geeft wel belangrijke informatie om mee aan de slag te gaan. Deze belangrijke informatie is nodig om je naar je doel te brengen.

Je dient eerst duidelijk je doel vast te stellen. Vanaf dan kan je pas beginnen met een schema bij te houden. Begin met een startpunt en schrijf hier je waardes van die dag op. Je strijd kan nu echt beginnen!

Door iedere week je nieuwe waardes in te vullen en te evalueren kom je steeds meer te weten. Het is helemaal niet erg als het een week of een tijdje tegen zit. Bedenk goed wat je anders deed dan in de weken dat het wel werkte. Ben je meer gaan eten of minder gaan sporten? Aan deze feedback heb je het meeste. Hoe meer je weet wat niet werkt, hoe beter je een idee krijgt wat wel gaat werken.

Werkt het niet? Probeer wat anders

Het klinkt heel simpel. Als iets niet werkt, zal het de tweede keer ook hoogstwaarschijnlijk niet werken. Toch blijven heel mensen steeds hetzelfde proberen. Maar waarom zou je een ander resultaat verwachten als je steeds hetzelfde blijft doen? Het is niet logisch en zo werkt het ook niet.

Daarom als je wat geprobeerd hebt en het werkt niet, ga iets anders proberen. Ieder mens is anders en daarom werken bepaalde dingen beter op sommige mensen beter dan andere.

Gratis afvallen schema, meld je aan

Ik kan je dus zeker aanbevelen om een schema bij te houden. Ik zelf gebruik het al lange tijd en heb er veel profijt van. Ik heb zelf ooit een Microsoft Excel bestand gemaakt en die wil ik dan ook met jullie delen, het enige wat je hiervoor moet is het even door tweeten, facebook of hyven met je vrienden. Hierna ontvang je GRATIS een download link naar het schema.

Naast doelen stellen is het dus ook heel belangrijk om je vooruitgang bij te houden. Zo weet je of je nog in de goede richting gaat. En vergeet niet, slechte resultaten bestaan bijna niet. Het is allemaal feedback om van te leren om uiteindelijk bij je doel te komen.

Doe er je voordeel mee. Hier onder nogmaals de knop waarmee jij het excel schema gratis kan bemachtigen. Veel plezier (en succes) ermee!

1 Response to "Gezond afvallen schema gratis"
  1. Nick zegt:

    Hey bas. als jij reageer dan reageer ik ook he. mooie site. ik ben zelf net begonnen,

    ga zo door met het goede werk
    Nick onlangs geplaatst..10 kilo afvallenMy Profile

leave a comment

CommentLuv badge