30 Gratis afvallen tips ebook

Voor veel mensen is het vaak lastig om blijvend af te vallen. Misschien heb je daar ook last van? Door alle informatie overal is het ook lastig om de juiste informatie te vinden. Daarom heb ik besloten om een e-book te gaan schrijven met afvallen tips die zeker werken.

In dit boek geef ik je 30 tips, deze tips zullen je zeker helpen om die kilo’s kwijt te raken. Daarnaast kan je deze tips al vanaf vandaag gaan toepassen in jou leven. De tips zijn makkelijk en daarom ook direct toe te passen.

Mijn ebook met afvallen tips kan je gratis downloaden door linksboven op mijn site je email adres in te vullen. Wanneer je dat niet wilt, kan je hem ook gratis downloaden wanneer je hem met je vrienden eerst deelt. Dit kan tijdelijk via onderstaande knop.

Ik kan je echter aanraden om je email adres achter te laten, ik zal je zeker geen spam sturen. Maar wil dit jaar zeker wat exclusieve mails gaan sturen met gratis workouts en secret content die ik niet zomaar op het internet wil delen. Ik weet zeker dat je er iets aan zult hebben! Hieronder alvast enkele afvallen tips:

Tip 1: Drink meer (ijskoud) water
Water drinken heeft veel voordelen. Het bevat geen calorieen maar zorgt er wel voor dat je lichaam aan het werk gaat. Door het drinken van ijskoud water zal je lichaam nog harder moeten werken om het op te warmen waardoor je nog eens extra calorieen zal verbranden

Tip 8: Afwisseling in je training
Altijd dezelfde workout gaat iedereen vervelen op den duur. Daarnaast is je lichaam erg goed in zich aanpassen aan situaties en zo ook aan je training. Door regelmatig, bijvoorbeeld om de 6 tot 8 weken, je training aan te passen zul je meer resultaat behalen en wordt het minder snel saai.

Tip 10: Bruin eten is gezonder
Waarschijnlijk wist je het wel maar een bruine boterham is gezonder voor je dan een witte boterham. Maar die geldt ook voor bruine rijst, deze is gezonder dan witte. Het bevat veel meer goede voedingsstoffen. Door de extra vezels zal je ook sneller volzitten, waardoor je automatisch minder zal eten.

Tip 14: Eet voedsel met hoog thermogenisch effect
Eiwitten heeft het hoogste thermisch effect, boven vetten en koolhydraten. Dit zorgt er voor dat je lichaam meer energie zal verbruiken waardoor je dus meer zal afvallen. Voorbeelden: brocolli, bloemkool, champignons, seldrij, courgette, groene bonen, paprika’s en sla.

Tip 17: Pittig eten
Door het eten van pittig eten, zal je minder snel heel veel in korte tijd eten. Daarnaast zit er een stof in pepers die er voor zorgt dat je metabolisme sneller zal gaan werken. Dus gooi wat extra pepers in je eten, het went.

Tip 21: Twee glazen water voor de maaltijd
We hadden al aangegeven, water is erg belangrijk als je wilt afvallen. Een andere tip is het drinken van twee glazen water voor je maaltijd. Vooral als je vaak te veel eet. Door het water krijg je gelijk een voller gevoel waardoor je minder zult eten.

Tip 26: Kijk geen TV tijdens het eten
Uit onderzoek is gebleken dat mensen die TV kijken tijdens het eten 40% meer eten dan diegene die dat niet doen. Daarnaast blijkt ook nog eens hoe leuker het programma, hoe meer we eten. Tel maar op.

Wil je alle tips weten? Download dan snel jou exemplaar!

gratis-afvallen-tips-klein

No Comments Yet.

leave a comment

CommentLuv badge