2013 – Korte trainingen met focus op vet verbranden

Afgelopen jaar is deze site begonnen met artikelen over voeding, fitness en een goede mindset. Uit eigen interesse gaan we het dit jaar helemaal anders doen.

De site zal blijven bestaan maar de focus gaat vooral uit naar korte trainingen met als doel vet verbranden. De voordelen van deze trainingen zijn natuurlijk naast meer vrije tijd (je trainingen zullen korter worden), ook meer resultaten!!

Wist je dat je zelfs met workouts van 4 x 4 minuten per week, meer resultaten kan boeken dan iemand die 5 dagen per week een uur zijn best deed?

Ik denk dat jullie allemaal graag meer resultaten willen in 2013. Wanneer dat kan met minder tijd in de sportschool is dat natuurlijk helemaal mooi. Nu zal ik ook eerlijk vertellen dat de trainingen ook heftiger zullen zijn, maar je moet er wel iets voor over hebben. ;)

De trainingen zullen worden opgedeeld in verschillende niveau’s zodat iedereen er mee aan de slag kan. De keywords van 2013 zijn interval trainingen, HIIT, tabata, little method, afterburn effect en nog veel meer maar natuurlijk ook vet verbranden. We gaan knallen!

Ik ben erg benieuwd of jullie al ooit iets hebben gedaan met deze keywords en dus al een idee hebben waar ik heen wil? Laat in dat geval eens iets van je horen.

No Comments Yet.

leave a comment

CommentLuv badge